HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

Napi Life

Minden: Blogok, Tesztek, Játékok.

Friss topikok

  • gr3ml1n: @►HKA©™: első kommentem. De amugy ez nagyon régi blog. ha igazán jó blogom akarod olvasni... www.... (2010.09.22. 21:40) Gyors
  • gr3ml1n: Ok igaz bocs én is hibáztam kösz a feedbacket. (2009.06.06. 10:40) Sony Ericcson

Linkblog

Sony Ericcson

2009.05.31. 22:47 :: gr3ml1n

Tudjátok mi a legjobb a Sony Ericcsonban? Az egészet alakitgathatód mint egy gyurma:

Nos igen a neten annyi témavan hozzá hogy csak na! Na jó ezt jól megmondtam, az én mobilomon (SE W580i) 86 téma van ebböl kemény 3 max 5-öt használok, persze nem egyszere XD. Alkalmazásokból játékokból is van sok. Alkalmazásból egy kis ajánló:

http://se-portal.hu/letoltes/alkalmazasok/16-mtoolbox.html nagyon manó kis program fasznos eszközökel.

http://se-portal.hu/letoltes/alkalmazasok/1388-mini-commander-4.1.html nem igazán a amatöröknek de aki érti egypicit mi az a total commander + sok fájla van.                       

http://se-portal.hu/letoltes/alkalmazasok/terkepek/ itt térképetek találhatsz ami néha még jól is jön. Nekem nagyon jól jött amikor azon gondolkodtam biciglivel hogy a népligettöl merre van a Gyáli út, de megtaláltam. 

Egyébkként gondolom az összes Sony Ericcsonos ismeri a portált. Találsz rajta teszteket a mobilodhoz videokat, zenéket, játékokat, alkalmazásokat, képeket, forúmokat. A nokiások se agodjanak navigáljanak (persze csak másik ablakban) a http://nokiaprogramok.hu/. Ott is vannak ugyanezek. Amikor az elözö mobilom volt ( Nokia 3110classic) akkor jó sokszor nézegetem az oldalt. De ha valaki új mobilt akkar venni akkor okvetlenül látogasson el a http://mobilarena.hu/tesztek/index.html. Egyenlöre ennyi.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napilife.blog.hu/api/trackback/id/tr891155888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csernabanu (törölt) 2009.06.06. 02:00:03

"Sony Erricson" nem Sony Ericcson?! You are idiot and not small idiot big idiot!!!

gr3ml1n · http://technoranger.blog.hu 2009.06.06. 10:40:00

Ok igaz bocs én is hibáztam kösz a feedbacket.
süti beállítások módosítása